Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

60 χρόνια δεν μπορούν να βρουν το σημείο G


Στη μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο ιατρικό περιοδικό «The Journal of Sexual Medicine», διατυπώνονται αμφιβολίες σχετικά με το κατά πόσο το κλειδί αυτό του τέλειου σεξ - που πρώτος "ανακάλυψε" το 1950 ο γερμανός γυναικολόγος Ερνστ Γκράφενμπεργκ - υπάρχει.


Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Δρ Amichai Kilchevsky, από το Yale-New Haven Hospital του Κονέκτικατ, μελέτησαν περίπου 100 μελέτες που δημοσιεύονται για το θέμα κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι δεκαετιών.

Όπως τονίζουν οι μελετητές “οι υπάρχουσες μετρήσεις κι έρευνες έχουν αποτύχει να παράσχουν συγκλίνουσες ενδείξεις για την ύπαρξη της ανατομικής περιοχής που θα μπορούσε να σχετίζεται με το σημείο G” ενώ όπως τονίζουν αν και η πλειονότητα των γυναικών πιστεύει στην ύπαρξη του, αρκετές είναι όσες δεν μπορούν να το βρουν!

Οι επιστήμονες πιστεύουν πως τα νέα δεδομένα θα δώσουν ανακούφιση σε πολλά ζευγάρια που αντιμετωπίζουν δυσκολία στον οργασμό από τη στιγμή που δεν θα αισθάνονται πλέον υπεύθυνα και προσθέτουν πως ακόμη κι αν το σημείο G, που με τόση λαχτάρα έψαχναν δεν υπάρχει δεν πρέπει να χάσουν την ελπίδα τους για καλύτερη και πιο ποιοτική ερωτική ζωή με πολλούς κι αξέχαστους οργασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου