Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Τα σέξι παιχνίδια του Αγ. Βαλεντίνου


Σίγουρα περιμένεις την 14η Φεβρουαρίου για να δεις λίγη χαρά στα σεντόνια σου, να ζωντανέψεις το χαμένο πάθος, να κάνεις το σεξ πρωταγωνιστή στη ζωή σου. Όμως έλα που δεν ξέρεις το πώς! Σου δείχνουμε πέντε απλά παιχνίδια για δύο και μένει να διαλέξεις το κατάλληλο για εσένα και το ταίρι σου!

1. Ο σέξι κοντορεβιθούλης
Δεν χρειάζεται να πάρεις τα όρη και τ' άγρια βουνά για να του ξυπνήσεις το πάθος. Το ερωτικό παιχνιδάκι που ακολουθεί είναι για οικιακή χρήση και στηρίζεται στο γνωστό σε όλους μας κρυφτούλι.
Οδηγίες: φρόντισε να φτάσεις σπίτι αρκετά νωρίς για να έχεις μπόλικο χρόνο για την προετοιμασία.
Κλείσε κινητά, αποσύνδεσε σταθερά τηλέφωνα, σβήσε τα φώτα και πήγαινε τα παιδιά (αν έχεις) στην πεθερά. Το σπίτι πρέπει να φαίνεται άδειο μέχρι να έρθει εκείνος. Ξέχνα το ηλεκτρικό ρεύμα και άναψε μικρά ή μεγαλύτερα κεράκια σε όλο το σπίτι (με προσοχή για να μην έρθει η Πυροσβεστική). Τα κεράκια ή τα ρεσό πρέπει να ακολουθούν μια διαδρομή από την εξώπορτα μέχρι και το δωμάτιο που έχεις σκεφτεί να σε συναντήσει. Προτίμησε το υπνοδωμάτιο ή το σαλόνι σε περίπτωση που διαθέτεις τζάκι. Μαζί με τα κεράκια, στην διαδρομή προς το υπνοδωμάτιο θα αφήσεις πεσμένα τα ρούχα που θα βγάλεις για να τα χρησιμοποιήσει ως ίχνη εκείνος μέχρι να σε βρει. Μην αφήσεις τα χειρότερα εσώρουχα που έχεις ή της βράκες της γιαγιάς. Να του φτιάξεις το κέφι θέλουμε, όχι να τον ξενερώσεις.
Ο σκοπός του παιχνιδιού: όταν εκείνος φτάσει, να ακολουθήσει τα ίχνη και να σε βρει γυμνή στο κρεβάτι Μπορείς να φοράς μόνο μια κόκκινη κορδέλα που θα πρέπει να ξετυλίξει γιατί εσύ θα είσαι το δώρο του για εκείνο το βράδυ.
Τι μπορεί να πάει στραβά: εσύ να έχεις αποσυνδέσει όλα τα τηλέφωνα και εκείνος να έχει κολλήσει σε επαγγελματική συνάντηση μη μπορώντας να σε ειδοποιήσει. Θυμάσαι τη Σαμάνθα με το σούσι;;

2. Το παιχνίδι της σεξοτύχης

Αυτό το απλό τυχερό παιχνίδι δεν απαιτεί την επίσκεψη στο καζίνο αλλά υπόσχεται να σου προσφέρει διπλάσια απόλαυση.
Οδηγίες: χρειάζεσαι δύο μαξιλαροθήκες και δύο κόλλες χαρτί. Κάνε δύο λίστες: στη μία θα γράψεις ( κι εκείνος το ίδιο) το τι θες να σου κάνει (άγγιγμα, φιλιά, γλύψιμο) και στην άλλη τα σημεία του σώματος που επιθυμείς να γίνουν οι παραπάνω πράξεις. Πρέπει να είσαι πολύ ακριβείς στα σημεία που επιλέγεις: μηροί, αιδοίο, γόνατα, ρώγες, γλουτοί, αυτιά, μάτια και όπου αλλού σκεφτείς. Κόψε την κάθε σκέψη σε μικρά κομματάκι και τοποθέτησε τα ρήματα στην μία μαξιλάρα και τα σημεία του κορμιού στην άλλη. Ο καθένας θα επιλέξει ένα κλήρο από τη μια μαξιλάρα και έναν από την άλλη. Μην του αποκαλύψεις τι σκοπεύεις να του κάνεις μέχρι το τέλος κι αυτός το ίδιο.
Ο σκοπός του παιχνιδιού: θα βρείτε νέους τρόπους να ικανοποιήσετε ο ένας τον άλλο που δεν είχατε φανταστεί.
Τι μπορεί να πάει στραβά: αν σας τύχει το ίδιο χαρτάκι, μπορεί να καταλήξετε να κάνετε τα ίδια πράγματα πολλές φορές, γεγονός που δεν είναι κακό απαραίτητα.

3. Οι δυο ξένοι

Το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια τέλεια ευκαιρία για βγείτε λίγο από την πραγματικότητα και την ρουτίνα. Δεν θα είστε πλέον η Λίτσα και ο Χάρης αλλά ένα ζευγάρι εξωτικών αγνώστων με απίστευτη ερωτική χημεία. Σίγουρα έχεις σκεφτεί πως θα ήταν το σεξ με έναν άγνωστο. Τώρα μπορείς και να ζήσεις την εμπειρία.
Οδηγίες: Κλείστε ένα ραντεβού σε κάποιο μπαρ μακρυά από την περιοχή που μένετε. Φτάσε με δέκα λεπτά καθυστέρηση (εννοείτε πως δεν θα πάτε μαζί) και ντύσου εντελώς διαφορετικά απ' ότι συνήθως. Άλλαξε τα μαλλιά σου, ντύσου σέξυ, κάνε ένα έντονο μακιγιάζ. Κάθισε δίπλα του στο μπαρ και άρχισε να τον φλερτάρεις. Ευκαιρία να συστηθείτε. Είπαμε, είστε άγνωστοι. Μπορείς να του πεις μια πολύ διαφορετική ιστορία αφού την πραγματική την γνωρίζει. Μπορείς να παίξεις έναν διαφορετικό ρόλο. Το σενάριο που θα επιλέξεις είναι στα χέρια σου. Αρκεί να καταλήξεις να κάνεις σεξ μαζί του. Στο τέλος πες του απλά πως δεν μπορείς να τον ξαναδείς.
Ο σκοπός του παιχνιδιού: εφόσον δεν είσαι η Λίτσα αλλά κάποια άλλη, η Βερόνικα για παράδειγμα, μπορείς να ξεπεράσεις τις όποιες αναστολές έχεις και να δοκιμάσεις νέες τεχνικές στο φλερτ και στο κρεβάτι από τι κάνετε συνήθως.
Τι μπορεί να πάει στραβά: να κάνεις τόσα πολλά μαζί του ως άγνωστη που εκείνος να τσαντιστεί και να αναρωτηθεί γιατί δεν τα κάνεις και τον υπόλοιπο χρόνο μαζί του.
4. Το κόκκινο δωμάτιο

Βαρεθήκατε το σεξ στο κρεβάτι του σπιτιού σας; Το έχετε κάνει σε κάθε γωνία ακόμα και στο μπαλκόνι; Ε ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε το κόκκινο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου του έρωτα.
Οδηγίες: κάνε κράτηση σε ένα ξενοδοχείο της αρεσκείας σου και στείλε μια πρόσκληση που θα τον καλείς να είναι συνεπής στο ραντεβού σας. Παράγγειλε σαμπάνια και φράουλες με σαντιγί και περίμενε τον να έρθεις φορώντας τα αγαπημένα σου εσώρουχα ( ή και τίποτα). Δεν χρειάζεται να πάτε κάπου μακρυά. Υπάρχουν αρκετά όμορφα ξενοδοχεία και μέσα στην πόλη.
Ο σκοπός του παιχνιδιού: ενώ είστε μακρυά από τα συνηθισμένα μέρη, παραστάσεις και καταστάσεις, γείτονες και θορύβους, υποχρεώσεις και παιδιά, θα δώσετε όση σημασία χρειάζεται στην ερωτική επαφή.
Τι μπορεί να πάει στραβά: να πάθεις σοκ από το λογαριασμό για τη διαμονή και την σαμπάνια που δεν θα ξεπεράσεις μέχρι την επόμενη γιορτή των Ερωτευμένων!

5. Μίλα μου, ναι μίλα μου!

Για εσάς που θα σας βρει χωριστά η γιορτή των Ερωτευμένων, φορτίστε καλά το κινητό και ρίξτε το στο τηλεφωνικό σεξ.
Οδηγίες: θα ξεκινήσεις να του λες τι φοράς και τι θα αρχίσεις να βγάζεις σιγά σιγά. Έπειτα, μίλα του για όλα εκείνα που θέλεις να σου κάνει και όσα υπόσχεσαι πως θα του κάνεις μόλις γυρίσει σπίτι. Μίλα βρώμικα και με λεπτομέρειες που δεν θα το κάνεις συνήθως. Τα υπόλοιπα θα σου βγουν με φυσικό τρόπο, εφόσον κι εκείνος είναι στην ίδια ερωτική διάθεση και σε βοηθήσει.
Ο σκοπός του παιχνιδιού: να μην μείνεις παραπονεμένη εκείνη τη νύχτα και να αυξήσεις την ερωτική σου επιθυμία για εκείνον.
Τι μπορεί να πάει στραβά: να λιποθυμήσεις στη θέα του λογαριασμού μετά από ένα μήνα.
Άντε και καλά παιχνίδια!!!!




Πηγή: sexperts.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου