Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Παγωτό Μπανάνα


 

Συστατικά

  • 1 ποτήρι κρύο γάλα
  • 4 ώριμες μπανάνες
  • 1 μπολ φυστίκια κάσιους ωμά, μουλιασμένα για 30 λεπτά στο νερό
  • 20 φουντούκια κοπανισμένα
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού σκόνη βανίλιας
  • Κομματάκια κουβερτούρα (προαιρετικά)
  • Τρόπος μαγειρέματος

  • 1
    Καθάρισε τις μπανάνες, κόψτες σε κομμάτια και βάλτες στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες (Μπορείς να αφήσεις τις μπανάνες εως και 3 εβδομάδες στην κατάψυξη)
  • 2
    Βγάλε τις μπανάνες από το ψυγείο και άφησε τες 2 λεπτά να μαλακώσουν
  • 3
    Βάλε τις μπανάνες, το γάλα και τα κάσιους σε ένα μιξερ με ελάχιστο νερό. Χτύπα τα υλικά μέχρι να γίνουν κρέμα
  • 4
    Αφού βάλεις την κρέμα σε ένα μπολ, πρόσθεσε τα φουντούκια και την σοκολάτα και ανακάτεψε με ένα κουτάλι
  • 5
    Σέρβιρε αμέσως ή διατήρησε στο ψυγείο για λίγες ώρες  

     Εύκολη 20 Λεπτά 2μερίδες
    tlife.gr

1 σχόλιο:

  1. Λέω να το φτιάξω στο μωρό μου το σ/κ!
    Απλά θα προσθέσω και λίγη ζάχαρη εγώ.....για να γίνει πιο γλυκό...;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή