Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Eurovision 2013:η 20χρονη νικήτρια

Ποια είναι η 20χρονη νικήτρια από τη Δανία;Οι άγνωστες πτυχές της ζωής της και οι βασιλικές ρίζες!


Μόλις στα 20 χρόνια της κατάφερε να κάνει όλη την Ευρώπη να δακρύσει και να σιγοτραγουδά στο ρυθμό της. Ο λόγος για την Emmelie de Forest, την νικήτρια της φετινής Eurovision που διαγωνίστηκε για τη Δανία με το τραγούδι Only teardrops (Μόνο δάκρυα).
Η νεαρή Emmelie αν και θεωρούνταν από την αρχή το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού βγήκε στον τελικό ελαφρώς αγχωμένη, έχοντας όμως για σύμμαχο τη γλυκιά φωνή της που δεν την πρόδωσε στα δύσκολα.

Η ίδια έκανε μια ομολογουμένως εξαιρετική εμφάνιση, που παρόλο που δεν υπάρχει έντονη κίνηση, η σκηνική παρουσία του κομματιού ήταν καλή και εντυπωσίαζε με τις εναλλαγές του κίτρινου και του κόκκινου στη σκηνή σε συνδυασμό με τη χρυσή βροχή και τα πυροτεχνήματα στο τέλος

http://www.youtube.com/watch?v=p3f9v8ebuD4


Η Emmelie Charlotte-Victoria de Forest, όπως είναι το πλήρες όνομα της Emmelie de Forest, γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 1993 στη πόλη Randers της Δανίας. Ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι στην ηλικία των 9 ετών ενώ στα 14 της συνεργάστηκε με τον Σκωτσέζο μουσικό Fraser Neill. Μαζί με τον Neill η νεαρή Emmelie έδωσε διάφορες συναυλίες σε πολιτιστικά και μουσικά φεστιβάλ της χώρας.


Το 2011 μετακόμισε στη Κοπεγχάγη και γράφτηκε στη σχολή «Complete Vocal Institute» της Katrine Sadolins κάνοντας μαθήματα φωνητικής και τραγουδιού.
Το 2013 κέρδισε τη πρώτη θέση στο Dansk Grand Prix με το κομμάτι Only Teardrops.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μάλιστα, αλλά και συζητήσεις που γίνονταν στα πηγαδάκια της Eurovision η Emmelie φαίνεται πως έχει βασιλικές ρίζες, καθώς υπάρχει η φήμη ότι είναι δισεγγονή της βασίλισσας Victoria της Μεγάλης Βρετανίας!
Η Emmelie είναι ένα φρέσκο και δροσερό πρόσωπο και παρόλο που στα πρώτα της βήματα την παρομοιάζουν με την Adele, εκείνη προσπαθεί να κρατήσει το δικό της στυλ.
Στην καθημερινότητά της είναι αρκετά απλή. Της αρέσει το ποδήλατο και οι βόλτες, ενώ δεν αγαπά πολύ τα ψηλοτάκουνα, γι’ αυτό άλλωστε την είδαμε και ξυπόλητη στη σκηνή του “Malmo Arena”!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου