Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Τα μυστικά του τέλειου γάμου...


Α. Μην αφήσεις τη φλόγα να σβήσει:
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ''ΟΚ'', η Κλουμ επισημαίνει πως το σημείο κλειδί στην διατήρηση μιας υγιούς σχέσης είναι να προσπαθείς πάντα να διατηρείς το ρομαντισμό ζωντανό και το φλερτ δεν πρέπει να λείπει.
"Πάντα πρέπει να υπάρχει ρομαντισμός ανάμεσα στο ζευγάρι. To να μην αφήνεις το μήνα του μέλιτος να τελειώσει είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να διατηρείς τον ενθουσιασμό. Σίγουρα, θα κάνεις ό,τι κάνει κι ένα κανονικό ζευγάρι. Κι εμείς τρώμε, πίνουμε μαζί, γυμναζόμαστε αλλά ο ενθουσιασμός παραμένει"!.
Β. Να φοράς τα δώρα που σου κάνει:
Μια άλλη σοφή συμβουλή σχέσεων από τη Γερμανίδα καλλονή, είναι το να φοράς τα δώρα που σου κάνει ο αγαπημένος σου.
Γ. Μην φοβάσαι τις ζαρτιέρες:
Σύμφωνα με την Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum), το "κλειδί" της σχέσης της με τον Σιλ βρίσκεται στο ότι βασικό τους μέλημα είναι να μην αφήνουν τα παιδιά να μπλέκονται στην ερωτική τους ζωή –την οποία, παρεμπιπτόντως, προτιμούν… πικάντικη!
"Δεν κάνει κακό και μια ζαρτιέρα που και που. Δεν είπα να βάλεις καις στύλο του στριπ τιζ στο δωμάτιό σου, αλλά μερικές φορές κάνει καλό", παραδέχτηκε η Χάιντι μιλώντας στο περιοδικό "Glamour", πρόσφατα, ενώ αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να ξετρελαίνεται με τον άντρα της βρίσκοντας μάλιστα ελκυστικά ακόμη και τα πιο καθημερινά πράγματα. Ο άντρας μου είναι άλλωστε καυτός ακόμη και όταν κοιμάται. Είναι ένας πολύ όμορφος άντρας. Είναι ευγενικός και καμαρώνω πάντα γι' αυτόν", συνέχισε η ξανθούλα Κλουμ!
Δ. Μην φοβάσαι να δοκιμάζεις πράγματα στο σεξ:
Μπορεί να είναι μαζί πολλά χρόνια, αλλά η Κλουμ με το Σιλ δεν αφήνουν την ερωτική τους ζωή στην τύχη της. Η Χάιντι τονίζει πως θα δοκίμαζε με χαρά κάποιο σεξουαλικό κόλπο θα ήθελε ο άντρας της:
"Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου αρέσουν οι μεταμφιέσεις στο κρεβάτι. Βέβαια, δεν θα έλεγα όχι αν εκείνος ήθελε να δοκιμάσουμε, αλλά μου φαίνεται πολύ ψυχρό όλο αυτό. Μπορεί να έρθει αργότερα -σε πέντε ή δέκα χρόνια. Τότε ίσως αρχίσω να αγοράζω αστείες στολές. Για την ώρα όμως, είμαστε αρκετά ωραίοι και... πιπεράτοι σε αυτό τον τομέα".
Ε. Κυκλοφόρησε γυμνή μέσα στο σπίτι:
Οι "Γυμνές Κυριακές" ήταν μια ιδέα που πρώτη είχε υιοθετήσει στο Χόλιγουντ η Κριστίνα Αγκιλέρα στη διάρκεια του γάμου της με τον πρώην της Τζόρνταν Μπράτμαν (Jordan Bratman). Μπορεί αυτός ο γάμος να έληξε άδοξα, όμως η Κλουμ εμπνεύστηκε από την ιδέα και όπως αποκάλυψε, φροντίζει πολύ συχνά κυκλοφορεί γυμνή στο σπίτι, όταν χαλαρώνει με τον άντρα και τα τέσσερα παιδιά της. Η απενεχοποιηθεί του γυμνού σώματος, μπορεί να έχει άλλωστε θετικό αντίτυπο και στη σεξουαλική σου ζωή με τον καλό σου.
ΣΤ. Μην προσπαθείς να είσαι πετσί και κόκκαλο:
Η Χάιντι που πλησιάζει τα 40, εύλογα τονίζει πως από μια ηλικία και έπειτα, πρέπει να αποφασίσει ανάμεσα σε δύο πράγματα: θέλεις να φαίνεται όμορφο το πρόσωπο ή το σώμα σου. Αν είσαι πολύ αδύνατη, θα δείχνεις μεγαλύτερη. Αν έχεις και λίγο λίπος στο σωματάκι σου, το πρόσωπό σου θα δείχνει άμεσα πιο υγιές. Και μην ξεχνάς. Οι καμπύλες είναι πάλι στη μόδα και τα πιασίματα στη γυναίκα έχουν την τιμητική τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου