Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ (Παρλιάρος-Γλυκές Αλχημείες)



ΥΛΙΚΑ:
450 γρ. γιαούρτι σακούλας
150 γρ. κρέμα γάλακτος
150 γρ. ζάχαρη άχνη
ξύσμα από 1 λεμόνι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, την κρέμα, τη ζάχαρη και το λεμόνι. Το τοποθετούμε στην παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης της. Εάν δεν διαθέτουμε παγωτομηχανή, το τοποθετούμε σε ένα μεταλλικό σκεύος στην κατάψυξη και το χτυπάμε ανά μισή ώρα για 6 φορές.

Χρόνος προετοιμασίας: 5'
Βάρος: 700 γρ.



http://www.megatv.com/glykesalximies/default.asp?catid=21930&subid=2&pubid=29435284

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου