Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Παράξενα έθιμα που έχουν διάφορες χώρες γύρω από το σεξ


Δείτε τι συμβαίνει όταν μπαίνει το σεξ ως ζήτημα σε άλλες χώρες. Έθιμα που καλλιεργούνται γύρω από το σεξ:




1) Στο Λίβανο είναι νόμιμο οι άντρες να έχουν σεξουαλικές επαφές με ζώα με την προϋπόθεση πως πρόκειται για θηλυκά ζώα. Το σεξ με αρσενικά ζώα τιμωρείται με θάνατο!

2) Στο Μπαχρέιν ένας γιατρός επιτρέπεται να εξετάζει τα γεννητικά όργανα μίας γυναίκας αλλά απαγορεύεται να κοιτάει απ' ευθείας την εξεταζόμενη περιοχή. Μπορεί να κοιτάζει την αντανάκλαση στον καθρέφτη κι έτσι να εξετάζει..

3) Οι Μουσουλμάνοι νεκροθάφτες, υποχρεούνται να  καλύπτουν την επίμαχη περιοχή με ένα τούβλο ή ένα κομμάτι ξύλο.

4) Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός.

5) Άνδρες στη Γκουάμ, έχουν ως εργασία πλήρους απασχόλησης να ταξιδεύουν από χωριό σε χωριό και να κάνουν σεξ με νεαρές παρθένες, οι οποίες τους πληρώνουν για να έχουν το προνόμιο να έρθουν σε επαφή για πρώτη φορά. Σύμφωνα με το νόμο αυτό  είναι παράνομο να  παντρεύονται οι παρθένες.

6) Στο Χονγκ Κόνγκ μία προδομένη  σύζυγος έχει το νομικό δικαίωμα να σκοτώσει τον άπιστο άνδρα της αλλά μόνο εάν το κάνει με τα ίδια της τα χέρια. Η ερωμένη του  από την άλλη, επιτρέπεται να θανατωθεί με οποιοδήποτε τρόπο... 

7) Οι γυμνόστηθες πωλήτριες είναι νόμιμες στο Λίβερπουλ αλλά μόνο σε μαγαζιά με τροπικά ψάρια..

8) Στο Κάλι, στην Κολομβία, μπορεί να γίνει η σεξουαλική πράξη με έναν άντρα και μία γυναίκα εφόσον είναι και η μητέρα της μπροστά.

9) Στο Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία, είναι παράνομο για ένα άνδρα να έχει  σεξουαλικές σχέσεις με μία γυναίκα και την κόρη της ταυτόχρονα. (Φαντάσου τι έχουν δει τα ματάκια τους).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου