Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Την σκότωσε ο ....... αυνανισμός!



Παλιά έλεγαν ότι ο αυνανισμός κάνει κακό στην υγεία. Στις παρέες οι έφηβοι χαριτολογώντας, προέτρεπαν τους φίλους τους να προσέχουν γιατί “θα κουφαθούν” ή “θα τυφλωθούν”. Ο αυνανισμός, είναι ένα θέα ταμπού γύρω από το οποίο έχουν αναπτυχθεί διάφοροι “αστικοί μύθοι” σχετικοί με την υγεία. Φυσικά και πρόκειται για μια υπόθεση καθαρά προσωπική, και φυσικά δεν έχει καμία επίπτωση στην υγεία του ανθρώπου. Στην Αγγλία όμως πριν από λίγες ημέρες ο αυνανισμός στάθηκε μοιραίος για μια 30χρονη γυναίκα, η οποία κατά τη διάρκεια της πράξης, υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε.


Η Νικόλ Πάγκιντον, ήταν μια αξιοπρόσεκτη, όμορφη ξανθιά Αγγλίδα. Όπου και να βρισκόταν, η σεξουαλικότητα της, ξεχείλιζε στον χώρο. Τα ανδρικά βλέμματα έστρεφαν και την κοιτούσαν και εκείνη φαινόταν να το απολαμβάνει. Η Νικόλ, δεν είχε κανένα πρόβλημα με την σεξουαλική της ζωή και ποτέ δεν βρέθηκε μόνη χωρίς συντρόφους. Τις τελευταίες ημέρες η Νικόλ δεν εμφανιζόταν στη δουλεία. Ήταν κοινωνική λειτουργός. Δεν απαντούσε ούτε στο σταθερό του σπιτιού της, ούτε και στο κινητό της τηλέφωνο.

Οι γονείς της ανησύχησαν, το ίδιο και οι φίλοι, αλλά και οι συνάδελφοι της. Ειδοποίησαν την αστυνομία και με εντολή του τοπικού εισαγγελέα, αστυνομικοί, άνοιξαν το διαμέρισμα της στο ανατολικό Νιούκασλ. Η εικόνα που αντίκρισαν, τους αιφνιδίασε. Η Νικόλ βρισκόταν γυμνή επάνω στο κρεβάτι της. Ο φορητός υπολογιστής δίπλα της ήταν ανοιχτός και έπαιζε μια ταινία πορνό. Από το κάτω μέρος του κορμιού της ανάμεσα στα πόδια της εξείχε ένα σεξουαλικό πλαστικό “παιχνίδι”. Η Νικόλ την ώρα του θανάτου της, αυνανιζόταν.


Το περιστατικό είχε συμβεί πριν από μήνες, όμως μόλις την περασμένη εβδομάδα, τα νέα στοιχεία και οι δηλώσεις του ιατροδικαστή και του γιατρού, απλά επιβεβαίωσαν αυτό που όλοι γνώριζαν αλλά δεν το έλεγαν ανοιχτά, 
Ο ιατροδικαστής που την εξέτασε ήταν κατηγορηματικός: “Πέθανε από καρδιά. Πιστεύω όμως ότι σε μεγάλο ποσοστό ο αυνανισμός της, συνδέεται, με τον θάνατο της.” Ο παθολόγος Ρίτσαρντ Τζόουνς, από την πανεπιστημιακή κλινική, στο νοσοκομείο όπου την μετέφεραν, διευκρίνισε: “ Η Πάγκιντον πέθανε από καρδιακή αρρυθμία στην οποία συνέβαλε ολόκληρη η σεξουαλική κατάσταση που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή” .
Τραγική ειρωνεία, η γάτα της Νικόλ, παρέμενε δίπλα στο κρεβάτι της, δίπλα στη νεκρή αφεντικίνα της, όλες τις ημέρες μέχρι να την ανακαλύψουν...   


iatropedia.gr


2 σχόλια: