Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Φεύγει η βαρυχειμωνιά σταδιακά από αύριο



Υποχωρεί σταδιακά από την Τετάρτη το τσουχτερό κρύο, ενώ αναμένεται και βαθμιαία εξασθένηση των ανέμων. Ηδη από το βράδυ της Τρίτης, εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και του Λαυρίου. 
Πιο συγκεκριμένα, για την Τετάρτη αναμένεται συννεφιά με λίγες τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά σε ανατολική Στερεά - Εύβοια, Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα, ωστόσο βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί.


Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαία τοπικά 7 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -3 έως 13 βαθμούς, στα δυτικά από 4 έως 16 βαθμούς, στα κεντρικά από 0 έως 14 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις παροδικά στα βόρεια και ανατολικά το πρωί αυξημένες θα έχει η Αττική. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 5 με 6 και στα ανατολικά 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριο καιρό θα έχει η Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το βράδυ 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου