Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Σιώπησε οριστικά το Alter ;



Τίτλοι οριστικού τέλους για το Alter ; Απ ΄ότι όλα δείχνουν δυστυχώς αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο, μιας και από σήμερα νωρίς το απόγευμα, μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του καναλιού, σταμάτησε να εκπέμπει από τον Υμηττό και το αναλογικό σήμα. 

Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε πως πριν από λίγο καιρό είχε «κατέβει» και το ψηφιακό σήμα του σταθμού από την πλατφόρμα της Nova το οποίο είχε αντικατασταθεί από το Kontra. Μετά αυτές τις δυσάρεστες εξελίξεις, τα σωματεία φρόντισαν να στείλουν ανακοίνωση-δαμρατυρίας προς την διοίκηση του Alter :

"...Ανακοίνωση,

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΙΤΑ απέστειλαν σήμερα την ακόλουθη επιστολή στο Διοικητικό Συμβούλιο του « ALTER »: 

«Με έκπληξη σήμερα διαπιστώσαμε ότι «ο αέρας» του « ALTER » που εκπέμπει μέσω Υμηττού διεκόπη χωρίς να οφείλεται σε τεχνική βλάβη. 

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του « ALTER » κ. Ευστάθιος Γκότσης, σε συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο « ALTER » τους ανακοίνωσε ότι η απόφαση να «ρίξουν» το σταθμό εκπομπής του Υμηττού είναι απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και ότι στη συνέχεια θα διακοπεί η εκπομπή και του σταθμού της Πάρνηθας προκειμένου να μην υπάρχει καθόλου σήμα από το « ALTER ». 

Ζητάμε από το Δ.Σ. του « ALTER » επίσημη πληροφόρηση για τους λόγους που οδήγησαν στο ουσιαστικό κλείσιμο του σταθμού και την απαξίωσή του ενώ συνεχίζεται η διαδικασία υπαγωγής του στο άρθρο 99. 

Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας.

* Κοινοποίηση: 1) Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης 
2)κ. Ιωάννη Καταγή δικαστικό πραγματογνώμονα..."



Πηγή: tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου