Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ξέρω τι ζώδιο είσαι!







ΚΡΙΟΣ


Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός, κυβερνά το πρόσωπο και το κεφάλι.

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο έχουν, γενικά, έντονες γραμμές στο πρόσωπό τους και ένα μέτωπο που, συχνά απλώνεται προς το πλάι....(σαν τα κέρατα του Κριού).

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ιδιαίτερα στους άντρες, το μέτωπο κάνει μια προβολή προς τα μπρός. Είναι άτομα με γερή υγεία, έχουν συχνά ένα ευέλικτο, ευκίνητο και νευρικό σώμα, ενώ ο τρόπος με τον οποίο περπατούν, φανερώνει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.



ΤΑΥΡΟΣ

Το ζώδιο αυτό έχει ως σύμβολο την εικόνα του ζώου, από το οποίο έχει πάρει το όνομά του.

Όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, λοιπόν, μπορεί να έχουν πάρει το φαρδύ και γερό λαιμό του ταύρου, αν και αυτό δεν συμβαίνει πάντα, γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις , ο λαιμός τους είναι μακρύς και λεπτοφτιαγμένος.

Σε γενικές γραμμές, ο λαιμός είναι ένα έντονο χαρακτηριστικό όσων ανήκουν σε αυτό το ζώδιο.

Όμως δεν είναι απλό χαρακτηριστικό, αφού ο λαιμός και όλα όσα όργανα αυτός κρύβει μέσα του συνδέονται άμεσα με τον Ταύρο.

Η σωματική διάπλαση των Ταύρων είναι συνήθως, γεροδεμένη, ενώ τα μαλλιά τους είναι συχνά κατσαρά ή κυματιστά και τα μάτια τους είναι σκουρόχρωμα.





ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ζώδιο των Διδύμων είναι ο κυβερνήτης του αναπνευστικού συστήματος και όσοι έχουν γεννηθεί σε αυτό, διαθέτουν μια δροσερή φύση και μια ανάλαφρη, ευχάριστη όψη.
Αν κρίνουμε από το πως κινούνται και από το πώς φέρονται, σε όλες τους τις εκδηλώσεις, μπορούμε να πούμε ότι φαίνονται ψηλοί και αδύνατοι, ακόμα και όταν στην πραγματικότητα είναι μικροφτιαγμένοι και χοντρούληδες.
Το σύμβολό τους είναι δυο μικρά παιδιά και για αυτό οι Δίδυμοι έχουν μικρά χαρακτηριστικά, αλλά μια πολύ ζωηρή έκφραση, με τα μάτια τους πάντα λαμπερά και σε εγρήγορση – για να μην τους ξεφεύγει τίποτα – ενώ το μέτωπό τους είναι, συχνά, πλατύ.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο, που κυβερνά το στήθος και το στομάχι, ενώ το σύμβολό του είναι ένα καβούρι.

Τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά, όσων έχουν γεννηθεί σε αυτό το ζώδιο, είναι το στρογγυλό πρόσωπο, ακόμα και όταν είναι πολύ αδύνατοι.

Μάλιστα, οι γυναίκες έχουν πολύ ωραίο στήθος, άσχετα με το αν είναι μεγάλο ή μικρό, ενώ οι άντρες μπορεί να έχουν την τάση να κάνουν εύκολα λίγη κοιλίτσα.

Τα μάτια τους είναι, γενικά, ιδιαίτερα όμορφα, συνήθως ανοιχτόχρωμα και επιμήκη (τραβηγμένα προς τις εξωτερικές άκρες), αλλά ακόμα κι όταν είναι σκούρα, είναι πάντα εκφραστικά και ονειροπόλα, ενώ, παράλληλα, τονίζονται από ψηλά ζυγωματικά.



ΛΕΩΝ

Ίσως από επίδραση του βασιλιά του δάσους, που είναι το αντιπροσωπευτικό τους σύμβολο, όσοι έχουν γεννηθεί σε αυτό το ζώδιο, έχουν μια βασιλική συμπεριφορά και γερά, πλούσια και εντυπωσιακά μαλλιά.

Κινούνται αργά, νωχελικά και με έμφαση , προσέχοντας να δίνουν χάρη στην κάθε τους κίνηση ενώ οι πλάτες τους είναι φαρδιές και ολόισιες, κάθετες προς το έδαφος.

Τα μάτια τους έχουν πάντα κάποια χρυσαφένια αναλαμπή και το πρόσωπό τους είναι, συνήθως, φαρδύ.

Η μύτη τους είναι έντονο στοιχείο στο πρόσωπό τους και το χαμόγελό τους είναι πολύ πλατύ και γοητευτικό, ιδανικό για να μαγνητίζει την προσοχή των άλλων.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ζώδιο της Παρθένου κυβερνά το πεπτικό σύστημα και αντιπροσωπεύεται, συμβολικά, από ένα κορίτσι.

Όσοι έχουν γεννηθεί σε αυτό το ζώδιο διαθέτουν μια ανάλαφρη και νεανική όψη, μαζί με μια γερή κράση και σιδερένια υγεία.

Οι Παρθένοι κοκκινίζουν εύκολα, όταν βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής και αν είναι μόνοι, παρατηρούν πολύ συχνά τον εαυτό τους, στον καθρέφτη, σε μια διαρκή προσπάθεια να εντοπίσουν κάποιο ελάττωμα, εξαιτίας του οποίου, να μπορούν να πουν, με μετριοφροσύνη ότι είναι άσχημοι ή δεν είναι καθόλου γοητευτικοί.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά, όσα άτομα ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού έχουν το χάρισμα να διαθέτουν αρμονικές γραμμές και συχνά τα χείλη και η μύτη τους είναι ιδιαίτερα καλοσχηματισμένα.

Όμως, ακόμα και αν δεν είναι έτσι ακριβώς, εκπέμπουν μια ιδιαίτερη γοητεία, χάρη στο καταπληκτικό χαμόγελό τους και στο μοναδικό γέλιο τους, που είναι μεταδοτικό και κερδίζει τους άλλους.

Οι κινήσεις των Ζυγών είναι γεμάτες χάρη, το σώμα τους έχει τις σωστές αναλογίες και η φωνή τους είναι καθαρή και μελωδική.

Τους διακρίνει, επίσης, μια φυσική κομψότητα σε όλες τους τις κινήσεις.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το κύριο χαρακτηριστικό όσων έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού είναι το έντονο βλέμμα τους.

Τα μάτια τους – ανοιχτόχρωμα ή σκουρόχρωμα, δεν έχει σημασία – εκπέμπουν ένα ιδιαίτερο φως και μοιάζουν σαν να καρφώνονται κατευθείαν στην ψυχή των ανθρώπων, που έχουν μπροστά τους.

Αντίθετα, οι ίδιοι οι Σκορπιοί είναι ικανοί να κρύβουν τα συναισθήματά τους πίσω από μια αδιαπέραστη συμπεριφορά και έχουν συχνά πολύ χαρακτηριστικές γραμμές στο πρόσωπό τους που γίνονται ακόμα πιο ορατές, χάρη σε μια επιδερμίδα η οποία, γενικά, είναι χλομή και διάφανη



ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης συμβολίζεται από έναν κένταυρο, ένα μυθολογικό πλάσμα, που ήταν μισός άνθρωπος και μισός άλογο.

Μήπως, άραγε, για αυτόν τον λόγο, όσοι έχουν γεννηθεί σε αυτό το ζώδιο κινούνται με βιασύνη και συχνά με ένα βήμα, που θυμίζει μαραθωνοδρόμο.

Συνήθως έχουν όμορφα, εκφραστικά μάτια και ευκίνητο και αθλητικό σώμα, αλλά κινδυνεύουν , με το πέρασμα των χρόνων, να παχύνουν πολύ εύκολα, εξαιτίας της μεγάλης αγάπης τους για το φαγητό.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με στεγνό και αυστηρό ύφος, αρκετά «ώριμοι» ακόμα και όταν είναι πολύ νέοι, οι Αιγόκεροι διαθέτουν μια φωνή, ιδιαίτερα όμορφη και βαθιά.

Μπορεί να έχουν σκούρο δέρμα και γενικά οι κινήσεις τους είναι πολύ μετρημένες και συγκρατημένες.

Σε κατάσταση χαλάρωσης, όσοι έχουν γεννηθεί σε αυτό το ζώδιο, παίρνουν μια σοβαρή, βαθιά έκφραση, η οποία τονίζεται από την σκεπτική τους φύση.

Το δέρμα τους είναι το ευαίσθητο σημείο τους, καθώς είναι πολύ ευαίσθητο και υποφέρουν συχνά απόαλλεργίες και δερματικές παθήσεις.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου έχουν ψηλό μέτωπο, ανοιχτόχρωμα μάτια με αρκετάαφηρημένο ύφος, ίσια μαλλιά και συνήθως, ένα κανονικό προφίλ.

Αυτά είναι τα κύρια εξωτερικά χαρακτηριστικά των Υδροχόων οι οποίοι διαθέτουν, επίσης, έναν γοητευτικό τρόπο να χαμογελούν στους άλλους, που είναι έντονα «κολλητικός».

Το σώμα τους δεν είναι λεπτό, αντίθετα είναι γεροδεμένο και οι γοφοί τους είναι συχνά φαρδιοί, όπως, ακριβώς και τα πόδια τους , που είναι γερά και μυώδη.



ΙΧΘΥΕΣ

Κυβερνήτης των ποδιών , στο ανθρώπινο σώμα, το ζώδιο των Ιχθύων χαρίζει σε όσους έχουν γεννηθεί σε αυτό, ένα χαρακτηριστικό περπάτημα, με γρήγορα και κομψά βήματα και με ανάλαφρο πάτημα.

Οι Ιχθύες έχουν, επίσης, λεπτά μαλλιά, γενικά διαθέτουν μεγάλα μάτια και η όψη τους είναι ιδιαίτερα όμορφη.

Συνήθως έχουν μικρό ανάστημα, αλλά ακόμη και όταν είναι ψηλοί, φαίνονται μικροφτιαγμένοι, ίσως γιατί έχουν έναν αργό, νωχελικό και τόσο αρμονικό τρόπο στην κίνησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου