Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκαλύπτει ΟΛΑ τα τατουάζ της σε μία σέξι φωτογράφηση!



Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μια γυναίκα που της αρέσει να ρισκάρει και να τολμά στις προκλήσεις. Αυτή τη φορά φωτογραφήθηκε άκρως αποκαλυπτική και μίλησε για το Dancing, την μουσική και τα τατουάζ της. Όλα αυτά στο πρώτο τεύχος του εξειδικευμένου στο είδος περιουδικού Inked!
Η Πηνελόπη έχει 11 τατουάζ πάνω στο σώμα της, και η ίδια εξομολογήθηκε ότι το κάθε ένα σημαίνει κάτι ξεχωριστό. "Τα tattoοs συμβολίζουν κάτι πολύ σημαντικό που γίνεται στη ζωή μου, κάτι που θέλω να θυμάμαι για πάντα. Το πρώτο μου το "χτύπησα" τη μέρα που έκλεινα τα 18 στις 18 Ιουλίου 1995... Δεν έπρεπε να το δουν οι δικοί μου, δεν γούσταραν τη φάση των tattoos, τι ακριβώς σήμαιναν για μένα κι επειδή δεν ήθελαν να τους στεναχωρήσω το έκρυβα για πέντε χρόνια με ένα δαχτυλίδι για να μην φαίνεται", δήλωσε στο περιoδικό "Inked".

Δείτε κι άλλες καυτές.....πολύ καυτές...φωτογραφίες:


Η ηθοποιός, που έκλεψε τις εντυπώσεις μέσα από το "Dancing On Ice", δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για το show του ΑΝΤ1 και το πατινάζ. "Στο Dancing μπήκα κατ' αρχήν για να μάθω πατινάζ και δεύτερον επειδή γούσταρα... Το πατινάζ θέλει αφοσίωση", δήλωσε χαρακτηριστικά



Πιστεύει στην τύχη; "Δεν πιστεύω τόσο πολύ στην τύχη, αυτό που μετράει είναι να υπάρχει ένα πλάνο στο μυαλό σου. Σε γενικές γραμμές καλό είναι να βάζεις υψηλούς στόχους και να κάνεις μικρά βήματα για να καταφέρεις τελικά να πετύχεις. Aπό την άλλη, λέμε ότι όταν εμείς κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει όποτε δεν ξέρεις τι μπορεί να σου ξημερώσει, τίποτα δεν είναι σίγουρο", ανέφερε η Πηνελόπη.




Τέλος, μίλησε για το συγκρότημα της, τους "Μamacita on fire": "Ουσιαστικά το συγκρότημα έγινε για την παρέα, για τους κολλητούς μας. Για να έχουμε την ευκαιρία όταν βγαίνουμε κάπου έξω για ποτάκι και να ακούμε τη μουσική που μας αρέσει. Η μόνη διαφορά είναι ότι τη μουσική την παίζουμε εμείς οι ίδιοι."

tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου